Me sukses kemi integruar ON-PAGE SEO per Albania Padel Group.

Perkthimi i plote i te gjithe webit ne te dyja gjuhet dhe gjithashtu integrim i Local Schema nga Google My Business me website.

Albania Padel Group eshte i pari i ketij lloji ne Shqiperi, dhe synon qe te behet i pari ofrues i kesaj madhesie ne ballkan. I ndodhur prane qendres tregtare me te madhe ne Shqiperi, TEG, Albania Padel Group ka nje perfaqesim perfekt fizik, po ashtu si edhe ne boten dixhitale.

Jemi te lumtur te prezantojme nje nga webet me te kompletuara per Padel – www.albaniapadel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *